HSE        MODRA ENERGIJA        MODRI JAN        MODRA GENERACIJA        POZITIVNA ENERGIJA        CENTER ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST

Avtorske pravice

HSE pridobi materialne avtorske pravice nad slikami in ostalimi materiali prejetimi v namen sodelovanja pri natečajih in projektih. Uporabi jih lahko za objavo in promocijske namene HSE in povezanih družb ter blagovnih znamk Modra energija in Modri Jan.

Piškotki

Ta spletna stran vsebuje in/ali shranjuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Družba HSE d.o.o. NE zbira nobenih osebnih ali tehničnih podatkov (IP) o obiskovalcih spletne strani brez njihove vednosti. Za namene statistike družba HSE d.d. uporablja Google Analytics. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, se nahaja v Ljubljani in je ustrezno zavarovan.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Če preprečite piškotke, nekatere spletne storitve morda ne bodo delovale pravilno.

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
ASP.NET_Sessionld   Ob zaprtju brskalnika ASP.NET
Podpora ME: