HSE        MODRA ENERGIJA        MODRI JAN        MODRA GENERACIJA        POZITIVNA ENERGIJA        CENTER ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST
Modra energija
Najlepše fotografije nagradnega natečaja

Ob Svetovnem dnevu voda (22. 3. 2010) je generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne, Borut Meh, v Kinu Šiška v Ljubljani odprl razstavo 50 najboljših fotografij, ki jih je izbrala strokovna komisija. Avtorji zmagovalnih treh so prejeli vrednostni bon podjetja NIKON, najlepša fotografija pa je bila objavljena v aprilski številki slovenske izdaje National Geographic.

Zakaj je Modri sklad tako pomemben?

Ključno poslanstvo Modrega sklada je spodbuda k pridobivanju energije iz obnovljivih virov. Odločitev za Modro energijo je prostovoljna gesta in prispevek k čistejšemu in zdravemu okolju, je pomemben doprinos k zmanjšanju emisij CO2 in spodbuda pri doseganja zastavljenih ciljev Slovenije ob podpisu Kjotskega protokola.

Kupujem Modro energijo!

Kupci lahko sami izberete dobavitelja električne energije, pri čemer je njena ugodna cena eden pomembnejših kriterijev za vaš nakup. Energijo si torej zagotovite tam, kjer je za vas najugodneje in istočasno odgovorno ravnate z naravo. Modra energija na prvi pogled res da stane nekaj več, vendar je to najboljša in najsvetlejša naložba v prihodnost.

Podpora ME: